Silicon Forks » Forum

It is currently 2019-11-17 12:37 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 2010-04-21 9:44 pm 
Offline

Joined: 2010-04-21 9:40 pm
Posts: 2
Fixed the problem... You only support ASCI


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2010-04-21 10:04 pm 
Offline

Joined: 2008-10-11 6:52 pm
Posts: 120
I'm not sure what the problem was, but have you tried using the --encoding option?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2010-04-21 10:08 pm 
Offline

Joined: 2010-04-21 9:40 pm
Posts: 2
Thanks for the quick reply. That would have probably solved the problem, except our legacy code was in UTF-8 and our recent code was in ASCII. So, I had to choose a side. JSCovereage was the first one to notice the encoding issue :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2010-04-21 10:24 pm 
Offline

Joined: 2008-10-11 6:52 pm
Posts: 120
ASCII is a subset of UTF-8, so specifying --encoding=UTF-8 should work for both types of files.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group