Silicon Forks » Forum

It is currently 2019-11-17 12:20 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: 2009-10-01 10:26 am 
Offline

Joined: 2009-10-01 10:19 am
Posts: 2
Hi folk
I am using jscoverage with ant script but i am unable to generate report.following is part of my build file

<target name="check-coverage-js" description="This target measure and reports the JS Coverage">

<echo>Starting Tomcat...</echo>
<exec executable="${env.CATALINA_HOME}/bin/startup.bat" spawn="true" />

<mkdir dir="${jscoverage.report.dir}" />
<echo message="Starting jscoverage server....."/>
<exec executable="${lib}/jscoverage/jscoverage-server.exe" spawn="true">
<arg value="--verbose" />
<arg value="--proxy" />
<arg value="--port=8888" />
<arg value="--report-dir=${jscoverage.report.dir}" />
</exec>
<junit showoutput="false" haltonerror="true" haltonfailure="true">
<formatter type="plain" usefile="false"/>
<classpath refid="jsunit.classpath"/>
<sysproperty key="browserFileNames" value="${jsunit.browserFileNames}"/>
<sysproperty key="logsDirectory" value="${jsunit.log.dir}"/>
<sysproperty key="port" value="${jsunit.port}"/>
<sysproperty key="url" value="${jsunitAllTest.url}"/>
<sysproperty key="closeBrowsersAfterTestRuns" value="${jsunit.closeBrowsersAfterTestRuns} "/>
<test name="net.jsunit.StandaloneTest"/>
</junit>

<echo message="Stoping jscoverage server....."/>
<exec executable="${lib}/jscoverage/jscoverage-server.exe" spawn="true">
<arg value="--verbose" />
<arg value="--port=8888" />
<arg value="--shutdown" />
</exec>

<echo>Stopping Tomcat...</echo>
<exec executable="${env.CATALINA_HOME}/bin/shutdown.bat" timeout="5000" />

<waitfor maxwait="3" maxwaitunit="second" checkevery="500">
<not>
<http url="http://${tomcat.server}:${tomcat.port}/${app.short.name}/index.html" />
</not>
</waitfor>
<delete dir="${env.CATALINA_HOME}/webapps/ROOT" />
<delete file="${env.CATALINA_HOME}/webapps/ROOT.war" />

<jscoverage_threshold jsCovergaeReportFile="${jscoverage.report.dir}/jscoverage.json" failOnError="true" moduleName="NGPManager">
<checkthreshold ctJScoverage="${JSCOVERAGE_THESHOLD}" thresholdFile="prj/${build.dir.name}/jscoverage/threshold.properties" />
</jscoverage_threshold>
</target>


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2009-10-02 3:00 am 
Offline

Joined: 2008-10-11 6:52 pm
Posts: 120
That looks correct ... can you run your test suite without using Ant and see what happens? What is the output of the jscoverage-server program?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2009-10-02 8:48 am 
Offline

Joined: 2009-10-01 10:19 am
Posts: 2
yes i am able to generate report without ant but with ant not


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group